Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/20/1579
Obowiązki:
w/g stanowiska
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Umiejętności i uprawnienia:
- aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagania pożądane:
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania:
- Doświadczenie zawodowe na w/w stanowisku. Przygotowywanie dań z karty zgodnie z recepturami, przygotowywanie potraw na imprezy okolicznościowe, dbałość o porządek na stanowisku pracy.
Miejsce pracy: Szybowcowa 41, 26-001 Dąbrowa, powiat: kielecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 06/09/2020
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na okres próbny
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi