Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0527


Obowiązki:

wykonywanie różnego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury
tworzenie własnych przepisów
porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych
zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych
przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych, dbanie o czystość w miejscu pracy
dbałość o koszty surowcowe w procesie produkcji żywności
przygotowywanie menu na specjalne uroczystości/ imprezy
ścisła współpraca z innymi pracownikami



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
  • Dyspozycyjność
  • dobra współpraca z zespołem
  • miła aparycja w obsłudze klienta

Wykształcenie:

  • podstawowe, brak

Zawód:

  • Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1)

Pozostałe wymagania:

  • [Inne] : PEŁNA DYSPOZYCYJNOŚĆ PRACA W PORZE NOCNEJ PRACA W WEEKENDY I ŚWIĘTA


Miejsce pracy: 21-080 Bogucin 175D, powiat: lubelski, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Staż pracy: lata: 0, miesiące: 1

Wymagane dokumenty: .

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
11/04/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
15
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi