Rodzaj pracy: Pełny etat
Rodzaj umowy: Na czas określony
Ilość wakatów: 1
Minimalne doświadczenie: 2 lata
Wykształcenie: Zasadnicze zawodowe
Branża: Praca Catering / Gastronomia
Rozpocznij pracę w restauracji hotelowej w sercu Opolszczyzny. Miejsce posiada bogatą historię i niesamowitą atmosferę, w której przyjdzie Ci pracować.
W pracy będziesz zajmować się przygotowywaniem dań kuchni polskiej oraz utrzymywać porządek w miejscu pracy. Do Twoich obowiązków będzie również należeć gotowanie dla gości hotelowych, gości restauracji oraz dla uczestników zorganizowanych uroczystości.
Grafik:
• przewidywany wymiar pracy to 2 dni wolnego, 2 dni pracy,
• ale Pracodawca daje możliwość przepracowania dni wolnych, przez co Twoje wynagrodzenie wzrośnie,
• możliwość wyrobienia nawet 230 godzin w ciągu miesiąca.
Oferujemy:
Umowę o pracę na czas nieokreślony po okresie próbnym. Przez pierwszy miesiąc na okresie próbnym proponowana jest umowa zlecenie.
Ponadto:
• masz możliwość skorzystania z darmowego zakwaterowania w hotelowym pokoju jednoosobowym z łazienką,
• otrzymujesz ubranie robocze po przejściu okresu próbnego,
Wynagrodzenie:
• już od pierwszego miesiąca stawka 23,80 zł/h brutto (18,00 zł/h netto) z możliwością negocjacji po okresie próbnym.
Podejmując z nami pracę zyskujesz:
• opiekę rekruterów na etapie procesu rekrutacji,
• możliwość zdobycia stałego zatrudnienia,
• negocjację stawki z Pracodawcą w Twoim imieniu,
• brak opłat w procesie rekrutacji.
• min. 2-letnie doświadczenie w pracy na kuchni,
• ukończona szkoła gastronomiczna (jednak jeżeli masz bogate doświadczenie bez wykształcenia, również weźmiemy Twoją kandydaturę pod uwagę),
• znajomość kuchni polskiej i umiejętność przygotowywania dań polskich,
• aktualna książeczka sanepidowską,
• dobra organizacja pracy,
• umiejętność pracy w grupie,
• dbałość o czystość i higienę,
• odpowiedzialność.