Opis stanowiska pracy

- odpowiedzialność za przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami
- zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług
- dbałość o estetykę potraw
- prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej
- utrzymanie porządku w miejscu pracy


Zapewniamy pracownikom dojazd z i do Hotelu z i do Ostródy

Wymagania

-umiejętność przyrządzania posiłków
-umiejętność stosowania receptur
-doświadczenie w pracy na ww. stanowisku
-perfekcyjna organizacja pracy własnej
-umiejętność pracy w zespole
-utrzymanie dyscypliny pracy i higieny

Prezentacja firmy

Hotel & SPA

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
10/07/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Czas trwania umowy
po okresie sprawdzenia na stałę
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Podstawowe
Wynagrodzenie
2 100PLN - 2 500PLN / Monthly (Brutto)
Premie, dodatki:
premia, opieka medyczna, wyżywienie,wczasowy pobyt z rodziną w naszych Hotelach
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi