Opis stanowiska pracy
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji,
- Kontrola właściwego wykorzystania produktów,
- Przestrzeganie zasad czystości oraz regulacji w zakresie bezpieczeństwa i higieny.
Wymagania:
- Wykształcenie kierunkowe (dyplom kucharza) lub ekwiwalent w doświadczeniu,
- Minimum 4-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza w hotelach lub renomowanych restauracjach,
- Dobra znajomość j. angielskiego - warunek konieczny,
- Znajomość kuchni kontynentalnej,
- Umiejętność pracy w zespole.
Oferta:
- Atrakcyjne wynagrodzenie,
- 173 godzin pracy miesięcznie z możliwością pracy w weekendy,
- Możliwość nadgodzin,
- Zakwaterowanie zapewnione przez pracodawcę, opłacane przez pracownika (niski koszt zakwaterowania).
Miejsce pracy: Szwecja, okolice Göteborga
Prezentacja firmy
Firma Beetsma funkcjonuje na rynku polskim od 2004 roku, natomias...
Firma Beetsma funkcjonuje na rynku polskim od 2004 roku, natomiast na rynku holenderskim znana jest od dłuższego czasu. Korzystając z doświadczeń naszych holenderskich współpracowników, działających na rynku, na którym usługi biur pośrednictwa pracy, pracy tymczasowej i doradztwa personalnego są powszechnie stosowane, ciągle udoskonalamy struktury firmy, by zagwarantować Państwu najwyższy poziom usług.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 18/07/2017
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas określony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Od 3 do 5 lat
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia, Praca Kontrola jakości, Praca Instalacje / Utrzymanie / Serwis, Praca Inne