Opis stanowiska pracy

Szukamy SZEFA KUCHNI, ZASTĘPCY SZEFA KUCHNI i KUCHARZY ZMIANOWYCH do wiodącej Restauracji na ul. Piotrkowskiej.

Opis stanowiska:
- przygotowywanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami,
- nadzór nad jakością wydawanych dań,
- sporządzanie kosztorysów.
- planowanie, sporządzanie zamówień na surowce niezbędne do bieżącej produkcji,
- organizacja pracy własnej i zespołu,
- efektywne planowanie kosztów kuchni .

Wymagane umiejętności:
- znajomość różnorodnych technik kulinarnych,
- doświadczenie zawodowe na stanowisku szefa kuchni, zastępcy szefa kuchni lub kucharza zmianowego
- umiejętność i doświadczenie w zarządzaniu zespołem,

Oferujemy:
- stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji w oparciu o umowę
- udział w szkoleniach
- możliwość rozwoju swoich umiejętności i awansu zawodowego
- wysokie wynagrodzenie, premie

Zachęcamy do udziału w rekrutacji.

Prezentacja firmy

Wiodąca Restauracja na rynku Łódzkim z wieloletnią tradycją.

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
29/06/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
10
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Kadra zarządzająca

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi