Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/21/2099


Obowiązki:

Przygotowanie i obróbka produktów: mięso, ryby, owoce, warzywa. Gotowanie i wydawanie posiłków zgodnie z kartą menu restauracji. Dbałość o czystość i higienę miejsca pracy.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Zawód:

  • Kucharz*

Pozostałe wymagania:

  • wykształcenie kierunkowe, umiejętność gotowania i pracy zespołowej, równoważny system pracy od godz. 10:00-22:00, dwa dni pracy dwa dni wolne


Miejsce pracy: Wolności 3/4/lok. 1 i 2, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
23/07/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi