Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/22/1989


Obowiązki:

przyrządzanie potraw



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Zawód:

  • Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)

Pozostałe wymagania:

  • wykształcenie gastronomiczne; doświadczenie 2 lata; orzeczenie lekarskie do celów sanitarno- epidemiologicznych; praca w godz.: 6.00-14.00, 12.00-20.00


Miejsce pracy: BRZOZOWA 1, 87-800 Wieniec-Zdrój, powiat: włocławski, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 2

Wymagane dokumenty: CV na adres e-mail, w tytule należy podać nazwę stanowiska

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
20/06/2022
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi