Numer oferty: StPr/22/4553
Prezentacja potraw w formie zgodnej ze standardami firmy, przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o odpowiednią estetykę potraw, utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych, prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska, informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach, zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności zaś o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych, odpowiednie przechowywanie produktów. Praca zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą.
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Chmielna 72/1, 80-748 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wymagane dokumenty: -
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.