Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0989


Obowiązki:

Sporządzanie potraw w zakładzie gastronomicznych.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • pracodawca nie wymaga wykształcenia względem kandydata, wymagana jest odpowiedzialność, punktualność, chęć do pracy Pracodawca przyuczy do wykonywania obowiązków na ww. stanowisku .......................................................................................................................................................................... Praca wykonywana w godzinach : poniedziałek 11:00-22:00; od wtorku do czwartku 10:00-22:00; piątek-sobota 10:00-23:00; niedziela 11:00-22:00 System pracy : jeden dzień pracy, a drugi dzień wolny Praca na okres próbny z możliwością przedłużenia


Miejsce pracy: Kościelna 4, 87-300 Brodnica, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: Skierowanie z PUP + dokumenty aplikacyjne Przed wizytą u pracodawcy kontakt telefoniczny

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
06/12/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi