Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/19/0989
Obowiązki:
Sporządzanie potraw w zakładzie gastronomicznych.
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Pozostałe wymagania:
- pracodawca nie wymaga wykształcenia względem kandydata, wymagana jest odpowiedzialność, punktualność, chęć do pracy
Pracodawca przyuczy do wykonywania obowiązków na ww. stanowisku
..........................................................................................................................................................................
Praca wykonywana w godzinach : poniedziałek 11:00-22:00; od wtorku do czwartku 10:00-22:00; piątek-sobota 10:00-23:00; niedziela 11:00-22:00
System pracy : jeden dzień pracy, a drugi dzień wolny
Praca na okres próbny z możliwością przedłużenia
Miejsce pracy: Kościelna 4, 87-300 Brodnica, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: Skierowanie z PUP + dokumenty aplikacyjne
Przed wizytą u pracodawcy kontakt telefoniczny
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 06/12/2019
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na okres próbny
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi