Opis stanowiska pracy

Miejsce pracy: Norwegia, cały teren

Opis zadań:
• Praca jako kucharz w restauracjach, hotelach i kantynach w zależności od doświadczenia.

Wymagania

Wymagania:

• Minimum 3-letnie doświadczenie zawodowe jako kucharz
• Wykształcenie kierunkowe - preferowane
• Komunikatywna, dobra znajomość języka angielskiego
• Pozytywne referencje od poprzednich pracodawców
• Mile widziane doświadczenie międzynarodowe

Oferujemy:

• Legalne zatrudnienie na czas określony w oparciu o umowę o prace zgodną z przepisami norweskiego Kodeksu Pracy
• Wynagrodzenie powyżej min. 177 – 194 NOK brutto/godz.
• Darmowy przelot do Norwegii
• Kontrakt na 8 tygodni
• Pełne ubezpieczenie zdrowotne, dodatkowe ubezpieczenie wypadkowe
• Możliwość skorzystania z feriepenger – 12%
• Prace na długich projektach
• Pomoc w zakwaterowaniu oraz organizacji formalności w urzędach Norweskich

Wymagane dokumenty:

• CV
• Zdjęcie
• Potwierdzenie zatrudnienia - pisemne lub ustne

Prezentacja firmy

Adecco Norwegia jest częścią Adecco S.A. - światowego lidera wśród firm ... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
19/05/2018
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
10
Min. doświadczenie:
Od 3 do 5 lat
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi