Urząd Pracy m.st. Warszawy

Kucharz/kucharka

Miejsce pracy: Warszawa

Wykształcenie średnie zawodowe lub zasadnicze zawodowe gastronomiczne; min. rok doświadczenia pracy w kuchni. Zakres obowiązków: sporządzanie posiłków zgodnie z recepturami; dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowywanych potraw; dbanie o czystość w pomieszczeniach kuchni i jadalni; dbanie o prawidłową eksploatację maszyn, urządzeń i sprzętu kuchennego. Praca dwuzmianowa: 07:00-15:00, 11:00-19:00 lub 07:00-19:00 wg grafiku. Zgłoszenia osobiste: ul. Arabska 3, Warszawa, mailowe lub telefoniczne: 22 617 45 78 wew. 25.

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi