Ogólny zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań wg receptur
- wydawanie posiłków
- nadzór nad jakością serwowanych dań
- odpowiedzialność za powierzone surowce
- organizacja własnego stanowiska pracy
- wykonywanie poleceń Szefa Kuchni
- dbałość o czystość i porządek na stanowisku pracy
- dbałość w przestrzeganiu procedur oraz HACCP
Co oferujemy:
- umowę o pracę
- wynagrodzenie 3500 - 5000 zł.brutto (stawka wynagrodzenia zależna od umiejętności i samodzielności w pracy)
- pracę w zespole
- możliwość rozwoju zawodowego
Mile widziane umiejętności cukiernicze.
Wymagania:
- wykształcenie min. zasadnicze
- umiejętność obsługi maszyn i urządzeń gastronomicznych
- umiejętność pracy w zespole
- inicjatywa własna, precyzja, dbałość o jakość
- odpowiedzialność i zaangażowanie
- aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Międzygminny Zakład Aktywności Zawodowej w Dobrej koło Szczecina,... Rozwiń
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w... Zobacz więcej
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.