Opis stanowiska pracy

Ogólny zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań wg receptur
- wydawanie posiłków
- nadzór nad jakością serwowanych dań
- odpowiedzialność za powierzone surowce
- organizacja własnego stanowiska pracy
- wykonywanie poleceń Szefa Kuchni
- dbałość o czystość i porządek na stanowisku pracy
- dbałość w przestrzeganiu procedur oraz HACCP

Co oferujemy:
- umowę o pracę
- wynagrodzenie 3500 - 5000 zł.brutto (stawka wynagrodzenia zależna od umiejętności i samodzielności w pracy)
- pracę w zespole
- możliwość rozwoju zawodowego

Mile widziane umiejętności cukiernicze.

Wymagania

Wymagania:
- wykształcenie min. zasadnicze
- umiejętność obsługi maszyn i urządzeń gastronomicznych
- umiejętność pracy w zespole
- inicjatywa własna, precyzja, dbałość o jakość
- odpowiedzialność i zaangażowanie
- aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych

Prezentacja firmy

Międzygminny Zakład Aktywności Zawodowej w Dobrej koło Szczecina,... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
22/08/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
mniej niż 1 rok
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Wynagrodzenie
3 500PLN - 5 000PLN / Monthly (Brutto)
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi