Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/2121


Obowiązki:

przygotowywanie dań kuchni ciepłej i zimnej, współpraca z szefem kuchni oraz pomocą kuchenną, dbałość o estetykę potraw, dbałość o czystość w kuchni



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • wykształcenie zawodowe gastronomiczne, min. 2 lata doświadczenia na stanowisku kucharza, książeczka zdrowia do celów sanitarno- epidemiologicznych-


Miejsce pracy: MARYNARSKA 4, 76-034 Sarbinowo, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Staż pracy: lata: 2

Wymagane dokumenty: Dodatkowe informacje: praca w zakresie godz 07:00-19:00

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
26/08/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
5
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi