Numer oferty: StPr/19/0515
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności. Dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami. Przestrzeganie przepisów BHP. Rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni. Wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produków do gotowania. Nadzorowanie świeżości używanych skladników spożywczych. Dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przrządów używanych w kuchni. Udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi. Znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw.
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Umiejętności i uprawnienia:
Miejsce pracy: Szczecińska, 74-200 Pyrzyce, powiat: pyrzycki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: skierowanie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.