• przygotowanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami,
• pomoc w organizacji pracy kuchni,
• zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług,
• przestrzeganie obowiązujących norm i standardów (w tym HACCP),
• estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań,
• dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności,
• przestrzeganie zasad postępowania z żywnością,
• zapewnianie właściwego zastosowania sprzętu kuchennego.
• mile widziane wykształcenie gastronomiczne,
• min. 2-letnie doświadczenie w zawodzie kucharza
• dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy,
• kreatywność i pomysłowość,
• bardzo dobra organizacja pracy własnej,
• umiejętność pracy w zespole,
• wysoka kultura osobista,
• odpowiedzialność.
INTERFERIE S.A. jest firmą o ugruntowanej pozycji na rynku usług hotelar... Rozwiń
Zgodnie z art.6 ust.1 lit. a) ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb aktualnej rekrutacji. <br/> <br/> ………………………………………………………. <br/>Część informacyjna... Zobacz więcej
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.