Opis stanowiska pracy

• przygotowanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami,
• pomoc w organizacji pracy kuchni,
• zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług,
• przestrzeganie obowiązujących norm i standardów (w tym HACCP),
• estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań,
• dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności,
• przestrzeganie zasad postępowania z żywnością,
• zapewnianie właściwego zastosowania sprzętu kuchennego.

Wymagania

• mile widziane wykształcenie gastronomiczne,
• min. 2-letnie doświadczenie w zawodzie kucharza
• dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy,
• kreatywność i pomysłowość,
• bardzo dobra organizacja pracy własnej,
• umiejętność pracy w zespole,
• wysoka kultura osobista,
• odpowiedzialność.

Prezentacja firmy

INTERFERIE S.A. jest firmą o ugruntowanej pozycji na rynku usług hotelar... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
28/09/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi