Numer oferty: StPr/20/0281
Samodzielne przygotowywanie dań z karty menu,
nadzór nad jakością zamawianej żywności,
kontrola stanów magazynowych,
nadzór nad estetyką dań,
rozdzielanie pracy pomiędzy pomocnikami kuchennymi,
nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni,
sprawdzanie stanu świeżości i jakości produktów wykorzystywanych do przygotowywania posiłków,
tworzenie nowych dań i sposobów ich podawania,
przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami żywienia,
nadzór nad przygotowywaniem dań na czas i ich wydawaniem.
Wykształcenie:
Miejsce pracy: Rybacka 17, 16-300 Augustów, powiat: augustowski, woj: podlaskie
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Staż pracy: lata: 3, miesiące: 3
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.