Urząd Pracy m.st. Warszawy

Kucharz k/m

Miejsce pracy: Warszawa

Wykształcenie: średnie zawodowe, kierunek: gastronomia, obowiązki: - doświadczenie w pracy w kuchni, najlepiej doświadczenie w gotowaniu dla dzieci; - aktualna książeczka sanepidu; - dobra organizacja pracy; - umiejętność pracy w zespole; - wymagane wykształcenie gastronomiczne; - pogodne usposobienie, odpowiedzialność, cierpliwość i zaangażowanie. Do obowiązków osoby na stanowisku kucharza będzie należało m. in.: - pomoc w organizacji pracy na kuchni- dbałość o wysoką jakość serwowanych posiłków; dbałość o czystość kuchni i zaplecza; - pomoc w przygotowywaniu potraw, praca dwuzmianowa w godz. 7-15, 9-17. Zgłoszenia: e-mail, 506 080 070.

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi