Urząd Pracy m.st. Warszawy

Kucharz K/M

Miejsce pracy: Warszawa

Wykształcenie zasadnicze zawodowe (pożądane średnie) gastronomiczne; ukończony kurs kucharski; umiejętność pracy w zespole; zdolność pracy pod presją czasu; znajomość zasad działania i obsługi maszyn i urządzeń gastronomicznych. Zakres obowiązków: produkcja potraw zgodnie z planem i zamówieniem; rozliczanie się z powierzonych surowców do produkcji; porcjowanie i wydawanie gotowych dań; utrzymywanie i pozostawianie w należytej czystości swego stanowiska pracy, maszyn i urządzeń oraz sprzętu stołowo-kuchennego; przestrzeganie higieny osobistej; noszenie odzieży ochronnej. Praca w systemie równoważnym rozliczanym kwartalnie. Wynagrodzenie zasadnicze + premia do 20 % + dodatek stażowy (trzynastka, dodatki socjalne). Zgłoszenia osobiste: ul. gen. Sylwestra Kaliskiego 2, Warszawa, mailowe lub e-mail oraz telefoniczne: 261 839 418, 782 747 001, 530 978 310.

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi