Opis stanowiska pracy

Zadania:

  • wykonywanie ciast, deserów i innych wyrobów na dziale cukierniczym w Hotelu 4* zgodnie z wytycznymi opracowanymi przez szefa kuchni;
  • udział w tworzeniu nowych potraw;
  • zapewnienie prawidłowej prezentacji potraw;
  • zapewnienie wysokiego poziomu satysfakcji klienta.

Wymagania:

  • wykształcenie gastronomiczne;
  • kilkuletnie doświadczenie na stanowisku kucharza lub cukiernika;
  • świetna organizacja czasu pracy;
  • komunikatywna znajomość języka angielskiego lub francuskiego;
  • dyspozycyjność do pracy od zaraz.

Oferujemy:

  • płatne nadgodziny - wynagrodzenie 1950-2100 euro netto;
  • gwarantowaną miesięczną stawkę za 152 godziny - 1900 euro netto, tj. 12,50 euro netto/godz.;
  • darmowe zakwaterowanie i wyżywienie;
  • opiekę polskiego koordynatora;
  • składki do ZUS-u odprowadzane od średniej krajowej;
  • stabilne zatrudnienie w oparciu o polską umowę o pracę (praca tymczasowa);
  • zwrot kosztów przejazdu Polska - Francja 110 euro netto oraz z Francji do Polski 110 euro netto na zakończenie sezonu;
  • PowerBonus - 450 zł netto za polecenie pracownika;
  • możliwość wypłaty zaliczek.

WIĘCEJ INFORMACJI: 735 993 310


Prezentacja firmy

Agencja zatrudnienia PowerJobs (nr KRAZ 11749) świadczy usługi w zakresi... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
22/01/2023
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Od 3 do 5 lat
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi