Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0921


Obowiązki:

Przygotowywanie dań kuchni polskiej dla ok. 35 osób (śniadania, obiady, kolacje) w stołówce Ośrodka Wczasowo-Rehabilitacyjnego. Okres zatrudnienia maj-październik 2019. Istnieje możliwość zakwaterowania.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • dokładność, odpowiedzialność
  • Kucharz małej gastronomii

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe



Miejsce pracy: Asnyka 7, 76-270 Przewłoka, powiat: słupski, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon

Osoba do kontaktu: Grażyna Kucia

Telefon: 603642432


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
30/03/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi