Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/22/0454


Obowiązki:

kontrola procesu produkcyjnego i zapobieganie wytwarzaniu towarów złej jakości w zakresie:
analiza mieszanek warzywnych oraz klasyfikacja jakościowa warzyw, zgodnie z normami przedmiotowymi, specyfikacją WZPOW lub wymaganiami klienta, z zakresami kontroli; ocena i kontrola parametrów procesu produkcyjnego (blanszowanie, mrożenie, sterylizacja itd.);
sporządzanie dokumentacji z prowadzonej oceny: półfabrykatu, wyrobu gotowego, przebiegu procesu produkcyjnego



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie ogólnokształcące

Pozostałe wymagania:

  • mile widziane wykształcenie z zakresu produkcji żywności lub pokrewne, dobra pamięć, podzielność uwagi, spostrzegawczość i systematyczność, a także umiejętność syntezy i analizy, przekazywania wiedzy, umiejętności współpracy z ludźmi oraz konsekwencja w działaniu, badanie epidemiologiczne mile widziane


Miejsce pracy: POŁUDNIOWA 2, 82-500 Kwidzyn, powiat: kwidzyński, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: http://www.warzywakwidzyn.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
04/07/2022
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca BHP / Ochrona środowiska, Praca Rolnictwo, Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi