Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0009


Obowiązki:

Kontrola przebiegu procesów produkcyjno-technologicznych, bieżąca kontrola produktów, monitorowanie systemu zarządzania jakością.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), inne

Zawód:

  • Inżynier technologii żywności

Pozostałe wymagania:

  • wykształcenie wyższe (technologia żywności i pokrewne, zarządzanie jakością), znajomość procesów technologicznych i systemów jakościowych w branży spożywczej (HACCP, standart IFS, BRC), wymagane doświadczenie w firmie produkcyjnej w branży produkcji spożywczej,znajomość j. angielskiego - st. komunikatywny, dwie zmiany 6-14, 14-22


Miejsce pracy: ŻYRZYŃSKA 44, 24-130 Końskowola, powiat: puławski, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon

Wynagrodzenie brutto: od 2 700 PLN

Osoba do kontaktu: Małgorzata Dudek

Telefon: 604-104-508


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
23/02/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Inżynieria, Praca Laboratorium / Farmacja / Biotechnologia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi