Obowiązki:
- Organizowanie i planowanie pracy zespołów w sposób zapewniający pełne wykorzystanie czasu pracy, jak również osiąganie przez pracowników, przy wykorzystaniu ich uzdolnień i kwalifikacji, wysokiej wydajności i należytej jakości pracy,
- Kierowanie jakością produkcji przez wdrażanie i przestrzeganie przepisów oraz norm polskich, branżowych, zakładowych oraz procedur HACCP i innych zakładowych systemów jakości,
- Aktywne uczestnictwo w realizacji misji i strategii firmy, oraz dostosowywanie bieżących działań i oczekiwanych wyników do potrzeb.
- Nadzór i weryfikacja aktualnych szkoleń, uprawnień i badań stanowiskowych podległych pracowników,
- Przeprowadzanie instruktaży i szkoleń podległych pracowników,
- Nadzór and utrzymaniem właściwego stanu sanitarnego hal produkcyjnych oraz magazynów zgodnie z zasadami BHP oraz wymaganiami firmy.
Wymagania:
- Minimum 5 lata doświadczenia w zarządzaniu produkcją branży mięsnej,
- Znajomość procesów produkcyjnych,
- Wykształcenie wyższe,
- Znajomość MS Office,
- Dokładność, systematyczność, obowiązkowość,
- Bardzo dobra organizacja pracy, wysoka kultura osobista, samodzielność,
- Zaangażowanie, umiejętność pracy w zespole,
- Aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Oferujemy:
- Odpowiedzialną pracę w dużej, dynamicznie rozwijającej się firmie,
- Wynagrodzenie i warunki pracy adekwatne do doświadczenia,
- Możliwość dalszego rozwoju zawodowego,
- Stabilną pracę na pełen etat (umowa o pracę),
- Pakiet socjalny z kartą sportową włącznie.