Dziękujemy za korzystanie z infoPraca. Data wydruku 14/11/2018.
Oferta wyróżniona

kierownik zmiany, członka załogi do Zapiekarni (pełen etat)

90-135 Łódź, łódzkie

Zip

Opis stanowiska pracy

Są trzy najważniejsze kwestie o które musimy dbać
CZYSTOŚĆ
JAKOŚĆ
OBSŁUGA
na każdym możliwym poziome naszej pracy

Robimy Zapiekanki. Nie jakąś odgrzewaną "bułę z błotem", ale prawdziwe tradycyjne Zapiekanki. Codziennie przyjeżdża świeże pieczywo z piekarni. Mamy wspaniałą Panią Renate, która na kuchni smaży pieczarkę, mieli ser, robi sosy i całą masę smakołyków. Które potem składamy na oczach gości według ich zamówienia i ładujemy do pieca, gdzie zapiekamy nasze pyszności. Gdy już są gotowe i ślinka leci polewamy sosem i podajemy pyszną strawę.

Jak to wygląda. Pracujemy w luźnej atmosferze, staramy się jak najlepiej zadowolić naszych gości i jest to cel pod którym kryje się cała reszta. Każdy robi to co do niego należy i stara się pomagać sobie nawzajem. Wszystkie sprawy, problemy wyjaśniamy na bieżącą by nie było kwasów. Stanowimy zespół i dbamy o to żeby zrobić wszystko jak najlepiej bo dzięki temu mamy gości i kasę

Jak to wygląda 2. Otwarte mamy 7 dni w tygodniu prawie całą dobę. Pracujemy a raczej zapierdzielamy w dzień i w nocy. Mamy dużo gości, dzięki czemu mamy co robić. Jeżeli lubisz się poobijać w pracy to na bank nie pakuj się tutaj.

ZALEŻY NAM NA STAŁEJ WSPÓŁPRACY

co do reszty:

-dobre warunki finansowe, stawka + premia (procent od obrotu)
-Wypłata na czas
-Elastyczny grafik

jeśli chodzi o kierowników oprócz standardowych obowiązków mają parę dodatkowych rzeczy do ogarnięcia. Wyjaśnionych podczas szkolenia.

Prezentacja firmy

Punkt gastronomiczny - Robimy zapiekanki

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
12/11/2018
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Średnie ogólnokształcące
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia
Zapisz ofertę
do góry