Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/2574


Obowiązki:

Nadzór nad wykonywaniem zadań gospodarczych zakładu,
zabezpieczenie i zaopatrzenie zakładu w surowce, produkty, środki pomocnicze,
nadzór nad prawidłowym przyjęciem towaru na zakład,
organizowanie pracy podległych pracowników,
nadzór na prawidłową obsługą konsumentów,
sporządzanie jadłospisów,
sporządzanie potrzebnych analiz.
Kierownik zakładu gastronomicznego kieruje całością pracy zakładu i ponosi odpowiedzialność za jego prawidłowe funkcjonowanie.
Okres próbny 3 m-ce. Godz. pracy 8-18.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • kasa fiskalna
  • Kurs pedagogiczny dla instruktorów praktycznej nauki zawodu
  • KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
  • zarządzanie zasobami ludzkimi
  • współpraca w zespole

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • doświadczenie na wskazanym stanowisku, preferowanie osoby z doświadczeniem na stanowisku kierowniczym w gastronomii, wykształcenie średnie gastronomiczne lub wyższe ( w tym licencjat)


Miejsce pracy: Starzyńskiego 6-7, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 4

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
12/08/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Kadra zarządzająca, Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi