Numer oferty: StPr/19/2574
Nadzór nad wykonywaniem zadań gospodarczych zakładu,
zabezpieczenie i zaopatrzenie zakładu w surowce, produkty, środki pomocnicze,
nadzór nad prawidłowym przyjęciem towaru na zakład,
organizowanie pracy podległych pracowników,
nadzór na prawidłową obsługą konsumentów,
sporządzanie jadłospisów,
sporządzanie potrzebnych analiz.
Kierownik zakładu gastronomicznego kieruje całością pracy zakładu i ponosi odpowiedzialność za jego prawidłowe funkcjonowanie.
Okres próbny 3 m-ce. Godz. pracy 8-18.
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Starzyńskiego 6-7, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Staż pracy: lata: 4
Wymagane dokumenty: cv
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.