Dziękujemy za korzystanie z infoPraca. Data wydruku 13/12/2017.

Kierownik stołówki k/m

Warszawa, mazowieckie

Urząd Pracy m.st. Warszawy

Opis stanowiska pracy

Możliwość przedłużenia umowy
Wykształcenie: średnie zawodowe, rok doświadczenia zawodowego, kierunek: żywienie, umiejętności: wiedza z zakresu żywienia zbiorowego, HACCP, umiejętność zarządzania zespołem, obowiązki: przestrzeganie instrukcji HACCP, znajomość obowiązujących przepisów prawa, znajomość regulaminu pracy w zakresie: czasu pracy, porządku pracy, dyscypliny pracy, bhp, ochrony przeciwpożarowej, okresowych badań lekarskich, planowanie i koordynowanie pracy wszystkich pracowników stołówki, realizacja i odpowiedzialność za politykę finansową szkoły w zakresie żywienia dzieci, prowadzenie gospodarki finansowej, materialnej i magazynowej stołówki i kuchni szkolnej, praca jednozmianowa. Zgłoszenie: e-mail.

Prezentacja firmy

Urząd Pracy m.st. Warszawy działa na podstawie Ustawy z dnia 20 kwietnia 2004r. o promocji... zatrudnienia i instytucjach rynku pracy (Dz. U. z 2008r. Nr 69, poz. 415 z późn. zm). W ramach naszej działalności proponujemy możliwość skorzystania z:
- pośrednictwa pracy, poradnictwa zawodowego i szkoleń,
- pomocy w aktywnym poszukiwaniu zatrudnienia,
- środków przyznawanych jednorazowo na rozpoczęcie działalności gospodarczej, staży oraz innych instrumentów rynku pracy.
Realizujemy wiele autorskich programów rynku pracy.
  Rozwiń

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
24/08/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Turystyka / Hotelarstwo
do góry