Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0372


Obowiązki:

Wdrażanie/egzekwowanie standardów jakości i zasad świadczonego serwisu w gastronomii. Tworzenie planu działania promującego usługi gastronomiczne przy współpracy z dz. marketingu i zarządzania. Zarządzanie podległym zespołem pracowników - motywowanie, delegowanie i egzekwowanie zadań (6-12osób). Ustalanie grafików i rozliczanie czasu pracy podległego zespołu. Umiejętna organizacja pracy własnej i podległemu zespołowi. Zapewnienie terminowego przepływu informacji, dobrej współpracy i komunikacji między działami w restauracji i hotelu. Budowanie i utrzymywanie dobrych relacji z dostawcami oraz składanie zamówień na potrzeby restauracji. Nadzorowanie poziomu stanów magazynowych. Zarządzania kosztami w gastronomi. Stosowanie standardów profesjonalnego serwisu i procedur w gastronomii



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • bardzo dobre umiejętności komunikacyjne oraz samodzielność i skrupulatność w wykonywaniu obowiązków
  • bardzo dobra organizacja czasu pracy
  • bardzo dobre umiejętności analityczne

Wykształcenie:

  • średnie ogólnokształcące, brak

Pozostałe wymagania:

  • [Umiejętność 2] : pomysłowość, kreatywność w planowaniu wydarzeń restauracji [Umiejętność 1] : zdecydowanie w realizacji zwoich zadań [Inne] : Oferujemy: Praca w zespole który wzajemnie się wspiera. Jasne zasady współpracy. Stabilne zatrudnienie w ramach umowy o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku. Posiłki pracownicze. Możliwość nadgodzin. System premiowy. Zniżki pracownicze usł. gast 20%, okolicz. 10%, hotel. 5% . Uniform służbowy. Elastyczne godziny pracy. Możliwość wdrażania własnych pomysłów. Możliwość doskonalenia się.


Miejsce pracy: Kolejowa 29, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Staż pracy: lata: 2

Wymagane dokumenty: skierowanie do pracodawcy CV na adres: kierownik@gniecki.com

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
01/06/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Kadra zarządzająca, Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi