Numer oferty: StPr/20/0372
Wdrażanie/egzekwowanie standardów jakości i zasad świadczonego serwisu w gastronomii. Tworzenie planu działania promującego usługi gastronomiczne przy współpracy z dz. marketingu i zarządzania. Zarządzanie podległym zespołem pracowników - motywowanie, delegowanie i egzekwowanie zadań (6-12osób). Ustalanie grafików i rozliczanie czasu pracy podległego zespołu. Umiejętna organizacja pracy własnej i podległemu zespołowi. Zapewnienie terminowego przepływu informacji, dobrej współpracy i komunikacji między działami w restauracji i hotelu. Budowanie i utrzymywanie dobrych relacji z dostawcami oraz składanie zamówień na potrzeby restauracji. Nadzorowanie poziomu stanów magazynowych. Zarządzania kosztami w gastronomi. Stosowanie standardów profesjonalnego serwisu i procedur w gastronomii
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Kolejowa 29, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Staż pracy: lata: 2
Wymagane dokumenty: skierowanie do pracodawcy CV na adres: kierownik@gniecki.com
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.