Opis stanowiska pracy
Opis stanowiska
- Zarządzanie kuchnią i pracą podległego personelu w palcówce zlokalizowanej w Gądkach pod Poznaniem,
- Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą klienta,
- Kreatywność w dążeniu do podniesienia rentowności kontraktu.
Wymagania
- Doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii,
- Dobra znajomość MS Office,
- Wykształcenie minimum średnie,
- Dobra organizacja pracy.
Oferujemy
- Konkurencyjne warunki zatrudnienia,
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- Ubezpieczenie na życie na preferencyjnych warunkach,
- Profesjonalne szkolenia.
Prezentacja firmy
Dussmann Polska Sp. z.o.o.Integrated Facility ManagementW Polsce ...
Dussmann Polska Sp. z.o.o.Integrated Facility ManagementW Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 10/12/2017
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- mniej niż 1 rok
- Min. wykształcenie:
- Średnie zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Kadra zarządzająca, Praca Catering / Gastronomia, Praca HR / Kadry / Rekrutacja