Opis stanowiska pracy

Opis stanowiska

  • Zarządzanie kuchnią i pracą podległego personelu w palcówce zlokalizowanej w Gądkach pod Poznaniem,
  • Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą klienta,
  • Kreatywność w dążeniu do podniesienia rentowności kontraktu.

Wymagania

  • Doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii,
  • Dobra znajomość MS Office,
  • Wykształcenie minimum średnie,
  • Dobra organizacja pracy.

Oferujemy

  • Konkurencyjne warunki zatrudnienia,
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • Ubezpieczenie na życie na preferencyjnych warunkach,
  • Profesjonalne szkolenia.

Prezentacja firmy

Dussmann Polska Sp. z.o.o.Integrated Facility ManagementW Polsce ... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
10/12/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
mniej niż 1 rok
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Kadra zarządzająca, Praca Catering / Gastronomia, Praca HR / Kadry / Rekrutacja

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi