Kierownik Restauracji i Hotelu
Nowy TargKierownik Restauracji i Hotelu
Nowy Targ
NR REF.: 1152449
Dla naszego klienta – lidera w branży usług turystyczno-wypoczynkowych - poszukujemy osoby na stanowisko - Kierownik Restauracji i Hotelu w Szczawnicy.
Osoba na tym stanowisku odpowiedzialna będzie za organizację pracy w restauracji, przyległych punktach gastronomicznych i obiekcie hotelowym. Kandydat powinien maksymalizować przychody we wszystkich punktach, a także kontrolować koszta i zamówienia. Od osoby na tym stanowisku oczekujemy również zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości, organizacji pracy własnej i zespołu, oraz nadzoru nad jakością wydawanych dań.Dodatkowo w zakres obowiązków będzie wchodził kontakt z kontrahentami, dostawcami, podwykonawcami, proponowanie i wdrażanie nowych rozwiązań przy jednoczesnym raportowaniu.
Kandydat powinien cechować się doświadczeniem zawodowym na podobnym stanowisku, znajomością zagadnień gastronomicznych, zorientowaniem na realizację celów sprzedażowych czy też łatwością w nawiązywaniu kontaktów. Oczekujemy kandydatów ze zdolnościami organizacyjnym, kierowniczymi. Ponad to, Kandydat powinien posiadać proaktywne podejście do powierzonych zadań. Dodatkowo od kandydata oczekujemy zaangażowania, dynamizmu, innowacyjności, kreatywności, ale też sumienności, rzetelności i odpowiedzialności. Wymagana jest też komunikatywność i wysokie umiejętności interpersonalne. Mile widziana jest znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym i programów POS oraz LSI.
Klient oferuje umowa o pracę lub kontrakt menadżerski, atrakcyjne wynagrodzenie (z dodatkową premią uznaniową), ubezpieczenie na życie i kartę rodzinną.
Serdecznie zapraszamy do wysłania swojego CV.
Nowy Targ
NR REF.: 1152449
Dla naszego klienta – lidera w branży usług turystyczno-wypoczynkowych - poszukujemy osoby na stanowisko - Kierownik Restauracji i Hotelu w Szczawnicy.
Osoba na tym stanowisku odpowiedzialna będzie za organizację pracy w restauracji, przyległych punktach gastronomicznych i obiekcie hotelowym. Kandydat powinien maksymalizować przychody we wszystkich punktach, a także kontrolować koszta i zamówienia. Od osoby na tym stanowisku oczekujemy również zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości, organizacji pracy własnej i zespołu, oraz nadzoru nad jakością wydawanych dań.Dodatkowo w zakres obowiązków będzie wchodził kontakt z kontrahentami, dostawcami, podwykonawcami, proponowanie i wdrażanie nowych rozwiązań przy jednoczesnym raportowaniu.
Kandydat powinien cechować się doświadczeniem zawodowym na podobnym stanowisku, znajomością zagadnień gastronomicznych, zorientowaniem na realizację celów sprzedażowych czy też łatwością w nawiązywaniu kontaktów. Oczekujemy kandydatów ze zdolnościami organizacyjnym, kierowniczymi. Ponad to, Kandydat powinien posiadać proaktywne podejście do powierzonych zadań. Dodatkowo od kandydata oczekujemy zaangażowania, dynamizmu, innowacyjności, kreatywności, ale też sumienności, rzetelności i odpowiedzialności. Wymagana jest też komunikatywność i wysokie umiejętności interpersonalne. Mile widziana jest znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym i programów POS oraz LSI.
Klient oferuje umowa o pracę lub kontrakt menadżerski, atrakcyjne wynagrodzenie (z dodatkową premią uznaniową), ubezpieczenie na życie i kartę rodzinną.
Serdecznie zapraszamy do wysłania swojego CV.
Prosimy o aplikowanie poprzez przycisk znajdujący się po prawej stronie ogłoszenia.