#

Kierownik Restauracji i Baru

Hotel City Sp. z.o.o.

Bydgoszcz, kujawsko-pomorskie

Opis stanowiska pracy

Zadania:

  • organizowanie i koordynowanie pracy podległego zespołu,
  • prowadzenie imprez,
  • ścisła współpraca z innymi działami firmy,
  • odpowiedzialność za sprawne i efektywne funkcjonowanie restauracji,
  • kontrola standardów i jakości świadczonych usług,
  • szkolenie podległych pracowników,
  • dbanie o dobry wizerunek, miłą atmosferę i prawidłową obsługę gości

 

Wymagania wobec kandydatów:

  • doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii,
  • wiedza i doświadczenie w zakresie budowania oferty i rozliczania imprez,
  • bardzo dobre rozumienie branży gastronomicznej -oczekiwań gości, standardów, trendów na rynku,
  • umiejętność kierowania zespołem i motywowania pracowników,
  • umiejętność podejmowania samodzielnych i szybkich decyzji,
  • dyspozycyjność,
  • wysoka kultura osobista,
  • znajomości zasad systemów HACCP,
  • znajomość języka angielskiego,
  • zaawansowana znajomość pakietu Office.

 

Oferujemy:

  • pracę w prestiżowym hotelu, w profesjonalnym zespole,
  • możliwość rozwoju zawodowego,
  • atrakcyjny system wynagradzania,
  • stabilne zatrudnienie w ramach umowy o pracę,
  • pakiet socjalny.

Prezentacja firmy

Czterogwiazdkowy City Hotel już od 25 lat istnieje na bydgoskim rynku. H... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
01/12/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
mniej niż 1 rok
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Kadra zarządzająca, Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Obsługa klienta

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi