Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0142


Obowiązki:

Zadania:
- organizowanie i koordynowanie pracy podległego zespołu,
- prowadzenie imprez,
- ścisła współpraca z innymi działami firmy,
- odpowiedzialność za sprawne i efektywne funkcjonowanie restauracji,
- kontrola standardów i jakości świadczonych usług,
- szkolenie podległych pracowników,
- dbanie o dobry wizerunek, miłą atmosferę i prawidłową obsługę gości

Oferujemy:
- wysokość wynagrodzenia - informacja bezposrednio u pracodawcy
- pracę w prestiżowym hotelu, w profesjonalnym zespole,
- możliwość rozwoju zawodowego,
- atrakcyjny system wynagradzania,
- stabilne zatrudnienie w ramach umowy o pracę,
- pakiet socjalny.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • obsługa pakietu MS OFFICE

Wykształcenie:

  • średnie ogólnokształcące

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat)

Pozostałe wymagania:

  • - doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii, - wiedza i doświadczenie w zakresie budowania oferty i rozliczania imprez, - bardzo dobre rozumienie branży gastronomicznej -oczekiwań gości ,standardów, trendów na rynku, - umiejętność kierowania zespołem i motywowania pracowników, - umiejętność podejmowania samodzielnych i szybkich decyzji, - dyspozycyjność, - wysoka kultura osobista, - znajomości zasad systemów HACCP, - znajomość języka angielskiego, - zaawansowana znajomość pakietu Office.


Miejsce pracy: 85-950 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: Kontakt telefoniczny 52 325 -25-81 7.30 do 15.00 lub mailowy kadry@city-hotel.pl. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27.04.16 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku przetwarzaniem danych osobowych i swobodnego przepływu takich danych oraz uchylania dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych ).

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
27/01/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Kadra zarządzająca, Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi