Opis stanowiska pracy
W związku z dynamicznym rozwojem obiektu konferencyjno- rekreacyjnego
Rancho Pod Bocianem
poszukujemy kandydatów na stanowisko:
KIEROWNIK GASTRONOMII
Opis stanowiska:
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie organizowała i nadzorowała pracę w kuchni/restauracji, w tym zadania wykonywane przez zespół kelnerów pracujących na danej zmianie, kontrolowała zachowanie standardów obsługi gości oraz w zakresie serwowania potraw i napoi, nadzorowała imprezy organizowane w obiekcie pod kątem obsługi gastronomicznej, udzielała wsparcia i zapewniała bieżące szkolenie personelu, kontrolowała rozchody magazynowe, ściśle współpracowała z Szefem Kuchni.
Wymagania:
- Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
- Posiadanie aktualnej książeczki sanepidowskiej
- Dyspozycyjność – praca zmianowa
- Umiejętność pracy w zespole
- Komunikatywność, gościnność i optymizm w codziennej pracy
- Znajomość zasad savoire-vivre oraz wysoka kultura osobista
- Znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem
Oferujemy:
- umowa o pracę
- system premiowy
- praca zmianowa (w ustalonych godzinach wg grafiku)
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji za pomocą opcji "Aplikuj".
Prezentacja firmy
Hotel z zapleczem konferencyjno-szkoleniowym oraz restauracja w s...
Hotel z zapleczem konferencyjno-szkoleniowym oraz restauracja w stylu staropolskim. Organizujemy konferencje, szkolenia, pikniki i wesela.
Rancho pod Bocianem jest hotelem, który zaaranżowany został w niecodziennym klimacie, który pod względem stylistycznym nawiązuje do dawnych, staropolskich dworów. Obiekt położony jest na rozległym terenie w otulinie Chojnowskiego Parku Krajobrazowego, w odległości niecałych 25 kilometrów od miasta stołecznego Warszawa.
Wykorzystaliśmy ogromną przestrzeń dookoła hotelu, na przygotowanie fantastycznych atrakcji, dla przebywających u nas gości. Zarówno ilość atrakcji, jak i gości usatysfakcjonowanych pobytem w naszym hotelu nieustannie wzrasta.
To, co odróżnia nas od konkurencji, to zapewnienie odwiedzającym nas osobom wolnej przestrzeni, której tak bardzo brakuje nam w mieście, zapachu lasu i snujących się o poranku, po okolicznych polach mgielnych obłoków.
Od wielu lat zajmujemy się organizacją imprez, zarówno dla firm, jak i klientów indywidualnych, świętując wraz z ich uczestnikami sukcesy na polach zawodowych i osobistych.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 11/10/2020
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- mniej niż 1 rok
- Min. wykształcenie:
- Średnie zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia, Praca Kadra zarządzająca