Opis stanowiska pracy

W związku z dynamicznym rozwojem obiektu konferencyjno- rekreacyjnego

Rancho Pod Bocianem

poszukujemy kandydatów na stanowisko:

 

KIEROWNIK GASTRONOMII

 

Opis stanowiska:

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie organizowała i nadzorowała pracę w kuchni/restauracji, w tym zadania wykonywane przez zespół kelnerów pracujących na danej zmianie, kontrolowała zachowanie standardów obsługi gości oraz w zakresie serwowania potraw i napoi, nadzorowała imprezy organizowane w obiekcie pod kątem obsługi gastronomicznej, udzielała wsparcia i zapewniała bieżące szkolenie personelu, kontrolowała rozchody magazynowe, ściśle współpracowała z Szefem Kuchni.

 

Wymagania:

  • Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
  • Posiadanie aktualnej książeczki sanepidowskiej
  • Dyspozycyjność – praca zmianowa
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Komunikatywność, gościnność i optymizm w codziennej pracy
  • Znajomość zasad savoire-vivre oraz wysoka kultura osobista
  • Znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem

 

Oferujemy:

  • umowa o pracę
  • system premiowy
  • praca zmianowa (w ustalonych godzinach wg grafiku)

 

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji za pomocą opcji "Aplikuj".

Prezentacja firmy

Hotel z zapleczem konferencyjno-szkoleniowym oraz restauracja w s... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
11/10/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
mniej niż 1 rok
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Kadra zarządzająca

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi