Opis stanowiska pracy
Osoba zatrudniona na w/w stanowisku odpowiedzialna będzie za:
- Nadzór nad pracą Działu Kontroli Jakości;
- Nadzór nad wykonywaniem badań laboratoryjnych związanych z kontrolą surowców, produktów i produkcją w toku
- Nadzór nad systemem HACCP, lSO, BRC, lFS, RSPO
- Sporządzanie dokumentacji związanej z badaniami
- Stała współpraca z działem produkcji, kontrola procesu produkcyjnego
- Kontrola jakości surowców i wyrobów gotowych, uwalnianie wyrobów gotowych
- Kontrolowanie innych pracowników firmy w zakresie jakości
Od kandydatów / kandydatek oczekujemy:
- Wykształcenie wyższe preferowane: technologia żywności, towaroznawstwo, biologia lub pokrewne
- Min. 2 – letnie doświadczenie w branży spożywczej w takich obszarach jak: kontrola jakości, laboratorium, technologia, produkcja.
- Znajomości technik laboratoryjnych i narzędzi pomiarowych w branży spożywczej
- Mile widziana wiedza z dziedziny produkcji piekarniczej i ciastkarskiej
- Bardzo dobrej organizacji pracy oraz zdolności analityczne
- Zdolności komunikacyjnych, umiejętności pracy w zespole
- Znajomości obsługi komputera, prawa jazdy kat. B
- Znajomości języka angielskiego i/lub niemieckiego
- Mile widziana praktyczna znajomość standardów zarządzania jakością BRC, IFS
- Praca w systemie zmianowym
Oferujemy:
- stabilne zatrudnienie w nowoczesnej i dynamicznie rozwijającej się firmie
- konkurencyjne i motywujące wynagrodzenie
- możliwości rozwoju zawodowego
Prezentacja firmy
Jesteśmy firmą produkującą i dystrybuującą wysokiej jakości tłuszcze roś...
Jesteśmy firmą produkującą i dystrybuującą wysokiej jakości tłuszcze roślinne używane do celów spożywczych.
W naszej ofercie znajdziecie Państwo:
•margaryny do wyrobów cukierniczych
•frytury
•tłuszcze do produkcji lodów
•tłuszcze cukiernicze i piekarnicze
•tłuszcze dla mleczarstwa
•tłuszcze specjalistyczne: kokosowe, palmowe, mieszanki tłuszczów w blokach oraz w płynie
•tłuszcze do produkcji przemysłowej: lodów, polew cukierniczych, wafli, popcornu
• tłuszcze do pieczenia i smażenia: frytek, ryb, mięs, chipsów, pączków i innych produktów smażonych
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 02/05/2018
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- 2 lata
- Min. wykształcenie:
- Wyższe licencjackie
- Branża / kategoria:
- Praca Kadra zarządzająca, Praca Kontrola jakości, Praca Laboratorium / Farmacja / Biotechnologia, Praca Inżynieria, Praca Praca na produkcji