W Grafton Recruitment skupiamy się nie tylko na fachowych umiejętnościach, ale również na indywidualnych cechach osobowościowych, stylu pracy i celach zawodowych każdego kandydata. Dzięki temu możemy dopasować najlepszą ofertę pracy, która sprosta oczekiwaniom i potrzebom naszych kandydatów.
Współpracujemy z tysiącami firm w Polsce, działającymi w różnych branżach, co daje naszym kandydatom dostęp do szerokiej gamy ofert pracy i możliwości rozwoju kariery. Nasza obecność na terenie całej Polski, w tym w Warszawie, Poznaniu, Wrocławiu, Krakowie, Katowicach i Łodzi, oraz prowadzenie projektów w Trójmieście, pozwala nam na skuteczne i sprawne działanie na rzecz naszych kandydatów i klientów. Certyfikat Great Place To Work® to dowód, że jest nam w naszej firmie dobrze, że w tym miejscu stawiamy na komunikację, rozwój, wellbeing. To miejsce, w które chcemy się angażować dlatego kariera naszych kandydatów jest w dobrych rękach.
Dowiedz się więcej na www.grafton.pl
Kierownik ds. jakości i bezpieczeństwa żywności
Miejsce pracy: KatowiceDla naszego Klienta, w związku z rozwojem i pozyskaniam nowej grupy Klientów, poszukujemy doświadczonego pracownika chcącego rozwojać się na stanowisku: Kierownik ds. jakości i bezpieczeństwa żywności
Zakres obowiązków:
- Współtworzenie i realizacja strategii zakładu oraz celów biznesowych zgodnie z założeniami strategicznymi grupy dotyczącymi obszaru jakości
- Samodzielne zarządzanie obszarem jakości w zakładzie produkcyjnym
- Zarządzanie podległym zespołem pracowników, zapewnianie im możliwości rozwoju i warunków do efektywnej pracy
- Udział w audytach wewnętrznych i zewnętrznych
- Utrzymanie i ciągłe doskonalenie systemów zarządzania zgodnych z wymaganiami norm
- Nadzór nad realizowanymi kontrolami jakościowymi, analiza przyczyn wystąpienia niezgodności oraz inicjowanie działań korygujących i zapobiegawczych
- Przygotowywanie i analiza danych, identyfikacja trendów i proaktywne wdrażanie działań doskonalących mających na celu zapewnienie wysokiej jakości wyrobów
- Poszukiwanie możliwości doskonalenia bezpieczeństwa żywności oraz jakości
Wymagania:
- Wykształcenia wyższego (preferowane kierunki: Technologia żywności lub pokrewne)
- Znajomości jęz. angielskiego na poziomie min. B2
- Kilkuletnie doświadczenia na stanowisku kierowniczym w obszarze jakości w zakładzie produkcyjnym z branży spożywczej (warunek konieczny)
- Wysoko rozwiniętych zdolności interpersonalnych pozwalających na prowadzenie, wspieranie i motywowanie zespołu w codziennej pracy
- Nastawienia na współpracę, szukanie rozwiązań i pracę projektową
Korzyści:
- Stabilne zatrudnienia na podstawie umowy o pracę
- Praca w międzynarodowym środowisku przy realizacji ciekawych pod względem jakościowym/technicznym projektów
- Możliwość stałego podnoszenia kompetencji językowych (pakiet kursów językowych)
- Bogaty pakiet benefitów
- Samodzielne i odpowiedzialne stanowisko z szerokim zakresem kompetencji i możliwością implementacji sprawdzonych dobrych praktyk i rozwiązań
- Praca w rozpoznawanej, stabilnej firmie, znajdującej się w fazie dużego wzrostu i poszerzania gamy produktów oraz odbiorców