Opis stanowiska pracy

INTERFERIE S.A. z siedzibą w Legnicy, w związku z dynamicznym rozwojem firmy, poszukuje Kandydata/Kandydatki na stanowisko:

 

Kierownik ds. Gastronomii

 

Miejsce wykonywania pracy: INTERFERIE w Dąbkach

 

Zakres obowiązków:

  • Planowanie, organizowanie, koordynowanie i nadzór nad wszystkimi działaniami w obszarze gastronomii,
  • Odpowiedzialność za realizację zadań sprzedażowych w obszarze gastronomii,
  • Monitorowanie pracy personelu, w celu zapewnienia efektywności działania zgodnie z przyjętą w tym zakresie polityką i procedurami,
  • Współpracowanie i porozumiewanie się z pozostałymi służbami sanatorium/obiektu w celu zapewnienia spójności działań,
  • Kontrolowanie jakości świadczonych usług w celu zagwarantowania odpowiednich standardów obsługi gości,
  • Nadzorowanie stanu i jakości urządzeń, wyposażenia, materiałów (produktów), współpracowanie z dostawcami,
  • Odpowiadanie na pytania dotyczące świadczonych usług, przyjmowanie i reagowanie na skargi i uwagi gości,
  • Zapewnienie wykonywania zadań zgodnie z zasadami bezpieczeństwa i higieny oraz zgodnie i innymi przepisami,
  • Kontrola jakości i form oraz sposobu serwowania dań,
  • Kontrola procesu składania zamówień towarów i usług, nadzór nad ich realizacją,
  • Ustalanie grafików i rozliczanie czasu pracy podległych pracowników,
  • Nadzór nad sporządzaniem inwentaryzacji,
  • Rozliczenia magazynowe,
  • Rekrutacja nowych pracowników i ich szkolenie,
  • Kontrola czystości i wystroju pomieszczeń w podległym obszarze gastronomii.

 

Wymagamy:

  • Wykształcenia kierunkowego (minimum średniego),
  • Minimum 2-letniego doświadczenia na podobnym stanowisku kierowniczym,
  • Umiejętności budowania zespołu i zarządzania pracą personelu – w tym ustalanie grafików, wyznaczanie oraz rozliczanie zadań, motywowanie zespołu,
  • Wiedzy z zakresu zarządzania pracą zespołu pracowników oraz organizacji przyjęć i bankietów,
  • Chęci rozwoju i podejmowania wyzwań,
  • Praktycznej znajomości zasad rozliczania czasu pracy w gastronomii,
  • Zorientowania na wyniki i osiąganie zakładanych celów biznesowych,
  • Wiedzy i doświadczenia z obszaru procedur pracy w gastronomii HACCP,
  • Umiejętności właściwej organizacji czasu pracy,
  • Znajomości pakietu MS Office i umiejętności wykorzystywania jego możliwości,
  • Zaangażowania oraz inicjatywy w działaniu,
  • Pozytywnej energii oraz komunikatywności.

 

Oferujemy:

  • Pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie,
  • Stabilne warunki zatrudnienia - umowę o pracę,
  • Możliwość rozwoju zawodowego,
  • Dodatkową opiekę medyczną,
  • Dofinansowanie do karty MULTISPORT,
  • Bogaty pakiet socjalny,
  • Możliwość przystąpienia do PPE - Pracowniczego Programu Emerytalnego.

Prezentacja firmy

INTERFERIE S.A. jest firmą o ugruntowanej pozycji na rynku usług hotelar... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
29/12/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Top management

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi