Opis stanowiska pracy
Twoje umiejętności
- Wysokie kompetencje managerskie i liderskie
- Umiejętność efektywnego zarządzania swoim czasem
- Komunikatywność i wysokie kompetencje organizacyjne
- Doświadczenie w prowadzeniu negocjacji
- Umiejętność podejmowania decyzji
- Zaangażowanie, profesjonalizm i inicjatywa w działaniu
Opis stanowiska
W nawiązaniu do zaleceń związanych z koronawirusem o ograniczeniu spotkań, jesteśmy otwarci na prowadzenie rozmów rekrutacyjnych online, za pomocą video konferencji.
Dla klubu sportowego prowadzimy proces rekrutacji na stanowisko Kierownika baru i wydarzeń sportowych. Jeżeli jesteś ambitnym managerem i poszukujesz nowych wyzwań – prześlij do nas swoją aplikację! Do aplikowania zapraszamy osoby, które posiadają minimum 3 lata doświadczenia w roli managera w branży gastronomicznej oraz są gotowe do pracy w różne dni tygodnia (także w soboty i niedziele, w godzinach wieczornych).
Zadania:
- Zarządzanie obiektem gastronomicznym (bar / stanowiska z przekąskami, posiłkami fast-food, napojami)
- Popularyzacja obiektu sportowego przez organizowanie wydarzeń dla gości, klientów VIP oraz sponsorów i partnerów klubu
- Organizacja i prowadzenie procesu sprzedaży oferty klubu dla klientów VIP i sponsorów: aktywne działania sprzedażowe, udział w opracowywaniu ofert, prowadzenie prezentacji, negocjacji, nadzorowanie umów
- Zarządzanie, budowanie i motywowanie zespołu (rekrutacja, szkolenie, sporządzanie grafiku, rozmowy motywacyjne)
- Wyznaczanie wysokich standardów obsługi klienta
- Prowadzenie działań zmierzających do zwiększenia zysków i rentowności rozwijającego się biznesu – prowadzenie analiz sprzedaży oraz przygotowywanie rekomendacji
- Budowanie długofalowych relacji z gośćmi, partnerami i sponsorami klubu
- Budowanie relacji oraz prowadzenie negocjacji z dostawcami
- Stworzenie menu i oferty gastronomicznej
- Dbałość o wysoką jakość produktów oraz zaplecze sanitarne związane z przygotowywaniem posiłków
- Prowadzenie finansowych i administracyjnych zadań związanych z rozliczeniami z kontrahentami oraz wynagrodzeniem dla zespołu
- Aktywne podejmowanie działań marketingowych
- Promowanie możliwości wynajmu części gastronomicznej w ramach prywatnych wydarzeń
- Kontrola formalnych aspektów prowadzenia biznesu, w tym regulacji inspektoratu sanitarnego i koncesji
Oczekiwania:
- Minimum 3 lata w roli managera baru, lokalu gastronomicznego
- Doświadczenie w zakresie organizacji eventów
- Umiejętność budowania profesjonalnych i efektywnych relacji ze współpracownikami, dostawcami i klientami
- Wysokie kompetencje managerskie i liderskie – kreowanie wizji rozwoju biznesu, dbałość o efektywną współpracę z kontrahentami, budowanie pozytywnych relacji w zespole oraz nastawienie na osiąganie ambitnych celów
- Umiejętności sprzedażowe i negocjacyjne
- Umiejętność efektywnego zarządzania swoim czasem oraz podległego zespołu
- Komunikatywność i wysokie kompetencje organizacyjne
- Umiejętność prowadzenia prezentacji, a także ustalania cen oraz ofert: partnerstwa, sponsorskiej oraz gastronomicznej
- Umiejętność podejmowania decyzji oraz radzenia sobie w trudnych sytuacjach
- Zaangażowanie, profesjonalizm i inicjatywa w działaniu
- Gotowość do pracy w różne dni tygodnia (także w soboty i niedziele, w godzinach wieczornych)
- Znajomość j. angielskiego na poziomie komunikatywnym
Dlaczego warto do nas dołączyć?
- Duża samodzielność w prowadzeniu biznesu i możliwość kreowania jego rozwoju
- Wsparcie oraz możliwość zdobywania wiedzy od doświadczonych managerów
- Możliwość zbudowania i zarządzania zespołem
- Organizowanie i koordynowanie ciekawych wydarzeń
Prezentacja firmy
Sii Sp. z o.o
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 28/10/2020
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Od 3 do 5 lat
- Min. wykształcenie:
- Średnie zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia, Praca Kadra zarządzająca, Praca Obsługa klienta