Opis stanowiska pracy

I. Kandydaci przystępujący do składania ofert powinni spełniać następujące wymagania, niezbędne związane ze stanowiskiem pracy:

  • wykształcenie minimum zawodowe (mile widziane gastronomiczne)
  • umiejętność organizacji pracy;
  • wysoka kultura osobista;
  • odpowiedzialność za powierzone zadania;
  • komunikatywność.

II. Zakres zadań wykonywanych na stanowisku:

  • obsługa kelnerska zgodna z wyznaczonymi standardami;
  • utrzymanie w czystości stanowiska pracy oraz wyposażenia;
  • przyjmowanie zamówień i dostarczanie zamówionych potraw.

III. Oferujemy:

  • umowę o pracę system zmianowy;
  • atrakcyjne wynagrodzenie;
  • przyjazną atmosferę;

IV. Wymagane dokumenty (obowiązkowe):

  • List motywacyjny i życiorys – CV z uwzględnieniem przebiegu pracy zawodowej,
  • Oświadczenie o: pełnej zdolności do czynności prawnych, korzystaniu z pełni praw publicznych,
  • Oświadczenie, że kandydat nie był skazany prawomocnym wyrokiem sądu za umyślne przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwo skarbowe,
  • Oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych kandydatów dla potrzeb rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).

Prezentacja firmy

CENTRUM OBSŁUGI ADMINISTRACJI RZĄDOWEJ INSTYTUCJA GOSPODARKI BUDŻETOWEJ ... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
25/03/2018
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Inne, Praca Praca dla studenta

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi