Opis stanowiska pracy
Wymagania:
- doświadczenie na stanowisku, minimum 1 rok;
- bardzo dobra znajomość języka polskiego i angielskiego;
- dyspozycyjność - praca zmianowa;
- dobra organizacja pracy własnej;
- dokładność;
- wysoka kultura osobista;
- zaangażowanie i pozytywne nastawienie do pracy;
- uśmiech :)
Oferujemy:
- pracę w zespole młodych i ambitnych osób;
- atrakcyjne warunki zatrudnienia;
- komfortowe środowisko pracy - bezpłatna kawa, herbata i obiady;
- wsparcie w rozwoju umiejętności poprzez system szkoleń wstępnych i rozwojowych.
W dokumentach aplikacyjnych prosimy o umieszczenie zapisu: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29-08-1997 r. o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 1997, Nr 133, poz. 883)”
Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu tylko z wybranymi kandydatami.
Prezentacja firmy
Śląska Prohibicja to restauracja istniejąca na śląskim rynku gastronomic...
Śląska Prohibicja to restauracja istniejąca na śląskim rynku gastronomicznym od grudnia 2017 roku. Ten krótki czas pozwolił na wypracowanie wysokiej pozycji, oraz zbudowanie marki, która dziś kojarzy się z miejscem wartym odpowiedzenia podczas wizyty w Katowicach i na Nikiszowcu. Za kuchnię odpowiada Szefowa Magda Nowaczewska, zwyciężczyni V edycji MasterChefa.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 03/07/2017
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- 1 rok
- Min. wykształcenie:
- Średnie zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia, Praca Inne