Numer oferty: StPr/22/0065
- Produkcja wędzonek, wędlin, wyrobów wędliniarskich, tłuszczów topionych,
- przechowywanie surowców,
- konserwowanie mięsa (solenie, peklowanie, wędzenie, chłodzenie, zamrażanie),
- napełnianie konserw,
- zagospodarowywanie ubocznych produktów uboju (gruczoły, sierść, krew, jelita).
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Łużyckie 51, 66-200 Świebodzin, powiat: świebodziński, woj: lubuskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: cv+ skierowanie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.