Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/21/0753


Obowiązki:

Znajomość obowiązujących przepisów prawa i instrukcji w zakresie wynikających z realizowanych zadań i obowiązków służbowych.
Prowadzenie gospodarki finansowej, materiałowej i magazynowej stołówki i kuchni szkolnej.
Prowadzenie ewidencji wydawanych posiłków.
Sporządzanie listy uczniów, którym obiady są refundowane.
Uczestniczenie w planowaniu i układaniu jadłospisów.
Prowadzenie i nadzorowanie wywozu obiadów w formie cateringu do wyznaczonej szkoły.
Czuwanie nad sprawnością urządzeń stanowiących wyposażenie kuchni i stołówki.
Nadzorowanie rządowego programu dla szkół.
Prowadzenie ewidencji HACCP.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, brak



Miejsce pracy: Szkolne 14, 66-218 Lubrza, powiat: świebodziński, woj: lubuskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
24/09/2021
Wymiar etatu:
Niepełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Instalacje / Utrzymanie / Serwis, Praca Praca fizyczna

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi