Numer oferty: StPr/21/0753
Znajomość obowiązujących przepisów prawa i instrukcji w zakresie wynikających z realizowanych zadań i obowiązków służbowych.
Prowadzenie gospodarki finansowej, materiałowej i magazynowej stołówki i kuchni szkolnej.
Prowadzenie ewidencji wydawanych posiłków.
Sporządzanie listy uczniów, którym obiady są refundowane.
Uczestniczenie w planowaniu i układaniu jadłospisów.
Prowadzenie i nadzorowanie wywozu obiadów w formie cateringu do wyznaczonej szkoły.
Czuwanie nad sprawnością urządzeń stanowiących wyposażenie kuchni i stołówki.
Nadzorowanie rządowego programu dla szkół.
Prowadzenie ewidencji HACCP.
Wykształcenie:
Miejsce pracy: Szkolne 14, 66-218 Lubrza, powiat: świebodziński, woj: lubuskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.