Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0737


Obowiązki:

Prowadzenie gospodarki finansowej, materiałowej i magazynowej stołówki i kuchni szkolnej



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Aktualna książeczka zdrowia

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat)

Pozostałe wymagania:

  • Kierunek: Technik żywienia Doświadczenie zawodowe: mile widziane


Miejsce pracy: 3. Maja 21, 11-500 Giżycko, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: Prosimy nie przesyłać dokumentów aplikacyjnych do PUP.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
28/10/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Instalacje / Utrzymanie / Serwis, Praca Praca fizyczna

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi