Główny menadżer odpowiedzialny będzie za tworzenie atmosfery lokalu, w którym Gość czuje się zawsze mile widziany, doskonale obsłużony, którego kuchnia zawsze pozostanie na najwyższym poziomie. Koordynacja pracy współpracowników, budowanie i motywacja zespołu, odpowiedzialność za budżetowanie i plany działania będą kolejnym zadaniem. Wraz z planowaniem działań komercyjnych i marketingowych inicjować będzie pracę w celu zwiększenia sprzedaży. Wszystko to składać się ma na ciągły rozwój restauracji Śląska Prohibicja.
Kompetencje Głównego menadżera wykorzystywać będziemy w dążeniu do coraz wyższego poziomu oraz stałego utrzymywania zadowolenia Gości restauracji. Śląska Prohibicja stawia na innowacyjność, nietypowe rozwiązania, ale przede wszystkim na wysoki poziom serwowanych potraw. Razem, łącząc to wszystko tworzymy miejsce, którego klimat staje się cechą rozpoznawalną wśród śląskich restauracji. Dołączając do nas zyskasz doświadczenie w restauracji, którą dotychczas odwiedziło blisko 60 tys. gości.
Śląska Prohibicja to restauracja istniejąca na śląskim rynku gastronomic... Rozwiń
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.