* Nadzór nad zespołem podległych pracowników w outletach gastronomicznych oraz nadzór nad jakością wykonywanych obowiązków
* Odpowiedzialność za obsługę gościa zgodnie z wytyczonymi standardami sieci
* Zapewnienie podległemu personelowi odpowiednich narzędzi pracy
* Zamawianie i inwentaryzacja towaru w outletach gastronomicznych
* Nadzór nad rozliczeniami z gośćmi w outletach gastronomicznych
* Kontrola otwarcia i zamknięcia zmian
* Szkolenie podległego personelu w celu zapewnienia standardów obsługi
* Nadzór nad konferencjami i bankietami od strony operacyjnej
* Wpieranie managera F&B w codziennych obowiązkach, raportowaniu oraz realizacji założonego budżetu
* min. 2 letnie doświadczenie w pracy w gastronomii
* wszechstronna znajomość standardów obsługi gościa w gastronomii (kelnerzy, barmani, kuchnia)
* doświadczenie w nadzorowaniu pracowników i egzekwowaniu poleceń
* doświadczenie w pracy z gotówką, terminalem kart płatniczych, systemami gastornomicznymi
* wysoka dyspozycyjność
* umiejętność tworzenia raportów, analiz wyników, grafików pracy, kalkulacji
* bardzo duża samodzielność w podejmowaniu decyzji
*asertywność
*doświadczenie w prowadzeniu szkoleń podległego personelu mile widziana
* bardzo dobra znajomość języka angielskiego- warunek konieczny
Firma Hotels Global Investment Group Sp. z o.o. - operator czterogwiazd... Rozwiń
Będziemy przetwarzali informacje o Tobie w celu prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu, w oparciu o następujące podstawy prawne: (a) aby wypełnić ciążące na nas obowiązki prawne – dane wskazane w Kodeksie pracy (m.in. dane identyfikacyjne, dane kontaktowe, wykształcenie, doświadczenie zawodowe, umiejętności, kwalifikacje) lub w innych przepisach prawa (według wymogów ogłosze... Zobacz więcej
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.