Opis stanowiska pracy

* Nadzór nad zespołem podległych pracowników w outletach gastronomicznych oraz nadzór nad jakością wykonywanych obowiązków
* Odpowiedzialność za obsługę gościa zgodnie z wytyczonymi standardami sieci
* Zapewnienie podległemu personelowi odpowiednich narzędzi pracy
* Zamawianie i inwentaryzacja towaru w outletach gastronomicznych
* Nadzór nad rozliczeniami z gośćmi w outletach gastronomicznych
* Kontrola otwarcia i zamknięcia zmian
* Szkolenie podległego personelu w celu zapewnienia standardów obsługi
* Nadzór nad konferencjami i bankietami od strony operacyjnej
* Wpieranie managera F&B w codziennych obowiązkach, raportowaniu oraz realizacji założonego budżetu

Wymagania

* min. 2 letnie doświadczenie w pracy w gastronomii
* wszechstronna znajomość standardów obsługi gościa w gastronomii (kelnerzy, barmani, kuchnia)
* doświadczenie w nadzorowaniu pracowników i egzekwowaniu poleceń
* doświadczenie w pracy z gotówką, terminalem kart płatniczych, systemami gastornomicznymi
* wysoka dyspozycyjność
* umiejętność tworzenia raportów, analiz wyników, grafików pracy, kalkulacji
* bardzo duża samodzielność w podejmowaniu decyzji
*asertywność
*doświadczenie w prowadzeniu szkoleń podległego personelu mile widziana
* bardzo dobra znajomość języka angielskiego- warunek konieczny

Prezentacja firmy

Firma Hotels Global Investment Group Sp. z o.o. - operator czterogwiazd... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
24/10/2018
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Czas trwania umowy
3 miesiące
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Średnie ogólnokształcące
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi