Dziękujemy za korzystanie z infoPraca. Data wydruku 19/09/2018.

Fakturzystka

41-203 Sosnowiec, śląskie

Zakłady Mięsne Silesia S.A.

Opis stanowiska pracy

Opis:

• Wystawianie dokumentów sprzedaży;
• Zachowanie prawidłowego obiegu dokumentów;

Wymagania

Wymagania:

• Wykształcenie średnie;
• Aktualna książeczka sanepidowska;
• Dobra znajomość obsługi komputera;
• Organizacja pracy własnej oraz duża samodzielność;
• Umiejętność pracy pod presją czasu;
• Zaangażowanie, komunikatywność, dyspozycyjność oraz odpowiedzialność.

Prezentacja firmy

Zakłady Mięsne Silesia S.A. są jednym z liderów branży mięsnej w Polsce. Jest częścią Grupy... Kapitałowej GOBARTO, Zakład nasz z siedzibą w Katowicach i zakładem produkcyjnym w Sosnowcu specjalizuje się w rozbiorze mięsa białego i czerwonego oraz produkcji szerokiego asortymentu przetworów mięsnych.

Jesteśmy grupa pasjonatów, którzy produkują i sprzedają wędliny oraz rozbierają świeże mięso wieprzowe, wołowe i drobiowe. Lubimy to, co robimy, a robimy to, co lubią jeść Polacy – czyli smaczne i niedrogie szynki, polędwicę, kiełbasy kanapkowe, mielonki, kiełbasy cienkie i parówki. A najlepiej w Polsce potrafimy robią pasztetowe i pasztety, które są liderami w swoim segmencie. Każdy koneser kiełbas suchych zna nasza myśliwska i jałowcowa spod znaku Duda Specialite, które gromią swoim smakiem, wysuszeniem i kruchością wszystkie podobne produkty na rynku.

Naszą ofertę uzupełniamy paleta smacznych dań gotowych. W odrębnym zakładzie produkujemy również karmę dla naszych czworonogich przyjaciół. Zajmujemy się również działalnością transportowo-logistyczna oraz prowadzimy siec sklepów mięsnych i spożywczych.

To czym się zajmujemy, staramy się robić najlepiej, jak tylko potrafimy. Nasi klienci to doceniają. Dzięki Wam jesteśmy jednym z liderów przetwórstwa mięsnego w Polsce. To dla Was powstał największy w Polsce zakład przetwórczy o powierzchni hal produkcyjnych liczącej ponad 8 hektarów na trzech poziomach, który każdej doby może produkować ponad 500 ton wędlin i codziennie dostarczać drugie tyle świeżo rozebranego mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego. To jedyny taki obiekt w Polsce, który dzięki zastosowaniu najbardziej zaawansowanych technologii, pozwala nam produkować taniej i bardziej efektywnie, niż robią to inni. Dzięki temu jesteśmy bardziej konkurencyjni i cały czas się rozwijamy.
  Rozwiń

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
16/09/2018
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Mniej niż 1 rok
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Administracja biurowa , Praca Audyt / księgowość / kontrola skarbowa
do góry