Od ponad 30 lat reprezentujemy wiodących pracodawców na rynku europejskim, prowadząc kompleksowe projekty poszukiwań menedżerów i wyspecjalizowanej kadry, wdrażając najnowsze rozwiązania z obszaru usług IT oraz wspierając w budowaniu wizerunku pracodawcy z wyboru.
Nasze biura zlokalizowane są w Warszawie, Wrocławiu, Poznaniu, Katowicach oraz Monachium, Frankfurcie, Pradze i Hradec Kralove.
Dyrektor ds. rozwoju rynku (usługi specjalistyczne)
Lokalizacja: PoznańDyrektor ds. rozwoju rynku (usługi specjalistyczne)
Twoja przyszła Firma
Naszym Klientem jest międzynarodowa firma oferująca usługi analiz laboratoryjnych i inżynierskich. Obecnie, z uwagi na rozwój firmy, poszukujemy kandydata na stanowisko: Dyrektor ds. rozwoju rynku analiz laboratoryjnych (żywność).
Zakres obowiązków:
- rozwój i wzrost sprzedaży oferty usług firmy (analizy żywności) na terenie Polski,
- rozwijanie relacji z obecnymi klientami,
- proaktywne działania mające na celu pozyskanie nowych klientów,
- kierowanie pracą podległego zespołu pracowników,
- współpraca z managerami w pozostałych oddziałach firmy w Europie w celu podnoszenia jakości usług oraz oferty firmy.
Nasz klient oferuje:
- Współodpowiedzialność za realizację i rozwój strategii sprzedażowej w firmie z możliwością objęcia funkcji w Zarządzie,
- odpowiedzialne i decyzyjne stanowisko na płaszczyźnie operacyjnej oraz managerskiej,
- pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku z profesjonalnym zapleczem i rozwiązaniami technologicznymi,
- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, wynagrodzenie podstawa + premia,
- niezbędne narzędzia pracy oraz benefity pozapłacowe.
U kandydatów zwracamy uwagę na:
- minimum 2 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w branży usług laboratoryjnych
- rozwinięte umiejętności sprawnego negocjatora,
- mile widziane będzie doświadczenie w zarzadzaniu firmą (ok. 30-40 osób),
- rozwinięte kompetencje managerskie (kierowanie, motywowanie, organizowanie pracy podległego zespołu, praca zespołowa),
- bardzo dobra znajomość języka angielskiego (poziom B2),
- wykształcenie wyższe kierunkowe (technologia żywności, biotechnologia,) lub ekonomiczne.