Dziękujemy za korzystanie z infoPraca.pl. Data wydruku 21/05/2019.
Oferta wyróżniona

Opis stanowiska pracy

Stabilne warunki, umowa, terminowa wypłata, zgrany zespół, możliwość, rozwoju, szkolenia. Wymagany sanepid. Reszty Cię nauczymy.

Idealna praca dla osób chcących zdobyć doświadczenie zawodowe dyspozycyjnych i chcących związać się z firmą na dłużej.

Oferujemy:

  • Zdobycie doświadczenia w renomowanej firmie o rozpoznawalnej na rynku marce.
  • Elastyczny czas pracy z możliwością dopasowania do aktualnej sytuacji pracownika.
  • Terminową wypłatę wynagrodzenia uzależnionego od liczby wypracowanych godzin.
  • Umowę zlecenie
  • Zniżkę pracowniczą -15% na kartę menu.
  • Posiłki pracownicze w atrakcyjnej cenie.

Oczekujemy:

  • Pozytywnego i otwartego nastawienia do wykonywanych obowiązków.
  • Aktualnego orzeczenia lekarskiego do celów sanitarno-epidemiologicznych (dawniej Książeczka Sanepidowska).
  • Mile widziane doświadczenie w pracy na kuchni/barze.

Wymagania

Do zakresu obowiązków Deseranta, Deserantki m.in. będzie należało:

  • Przygotowanie przygotowywanie dań zgodnie ze standardami Pijalni Czekolady E.Wedel.
  • Estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań.
  • Przestrzeganie zasad postępowania z żywnością (terminy ważności, magazynowanie, planowanie)
  • Zapewnianie właściwego zastosowania sprzętu kuchennego.

Prezentacja firmy

Od ponad 160 lat staramy się, aby E.Wedel kojarzył się z tym, co w czekoladzie najlepsze,... wracając do tradycji, która mówi, że dzieła stworzone rękami mistrzów są niepowtarzalne.

Wszystko zaczęło się w 1851 r., kiedy Karol Ernest Wedel, młody cukiernik z Berlina, przyjechał do Warszawy i otworzył mały sklep na ulicy Miodowej, w którym oferował czekoladę i karmel. W 1894 r. syn Karola, Emil przeniósł sklep i fabrykę do nowej kamienicy na ul. Szpitalnej. Stoi tam ona do dziś, a w niej znajduje się najstarszy sklep i kawiarnia - Pijalnia Czekolady E.Wedel "Staroświecki Sklep".

Kolejne Pijalnie Czekolady powstały od 2004 r. W każdej z nich można odnaleźć magię czekolady oraz niepowtarzalny charakter. Oprócz wyjątkowych pitnych czekolad, jest tu wiele innych słodkości, których po prostu trzeba spróbować - m.in. różnorodne desery i ręcznie robione praliny, tworzone z pasją pod czujnym okiem Maestro Czekolady, Janusza Profusa.
  Rozwiń

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
21/04/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia , Praca Inne , Praca Praca dla studenta
do góry