Zakres obowiązków:
- Wypełnianie kart kontroli,
- Pomoc w organizacji prac produkcji,
- Obsługa maszyn i urządzeń,
- Obsługa systemów warzących.
Wymagania:
- Doświadczenie zawodowe związane z produkcją produktów spożywczych, najlepiej drobiowych lub mięsnych,
- Znajomość przepisów w produkcji i sprzedaży artykułami spożywczymi,
- Znajomość przepisów produkcji i znakowania produktów spożywczych w sferze produkcji i w obrocie krajowym i zagranicznym,
- Znajomość obsługi komputerów /Word, Excel/, elektronicznych systemów ważąco- etykietujących oraz elektronicznych systemów ewidencji stanów i przesunięć magazynowych,
- Dokładność w pracy,
- Obowiązkowość,
- Odpowiedzialność za wykonywaną pracę,
- Dyspozycyjność,
- Akceptacja pracy w warunkach produkcyjnych: zimno, nawiewy, buty gumowe, praca zmianowa 6-14.00 i 14.00-22.00.
Oferujemy:
- umowa o pracę (poprzedzona trzymiesięcznym okresem próbnym),
- praca na dwie zmiany,
- atrakcyjny pakiet socjalny,
- wynagrodzenie adekwatne do zaangażowania w pracę.