Obowiązki:
- Organizacja pracy zespołu,
- Nadzór nad działem produkcji oraz konfekcjonowania i dystrybucji produktów,
- Kontrola szczególnych parametrów procesów produkcyjnych zgodnie z wytycznymi zawartymi w recepturach i specyfikacjach,
- Awaryjne zgłaszanie niezgodności w procesie produkcyjnym do bezpośredniego przełożonego,
- Kontrolowanie jakości realizowanych produktów zgodnie zobowiązującymi kartami produktów,
- Monitoring procesu technologicznego zgodnie z obowiązującymi procedurami.
Wymagania:
- Aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych,
- Umiejętność pracy w grupie,
- Inicjatywa, zaangażowanie oraz chęć uczenia się,
- Dyspozycyjność
- Mile widziane doświadczenie w branży spożywczej.
Oferujemy:
- Stabilną pracę na pełen etat (umowa o pracę),
- Możliwość dalszego rozwoju zawodowego,
- Pakiet socjalny z kartą sportową włącznie.