Hotel St. Bruno

Hotel St. Bruno

Giżycko, Warmińsko Mazurskie

Prezentacja firmy

Branża / kategoria:
Turystyka - Hotelarstwo - Katering
Liczba pracowników:
55
Strona internetowa:
http://www.hotelstbruno.pl

Prezentacja firmy

Hotel St. Bruno**** położony jest w samym
centrum Mazur nad kanałem Łuczańskim,
który łączy dwa jeziora Niegocin i Kisajno.
To jeden z najbardziej uczęszczanych szlaków
żeglarskich w Krainie Wielkich Jezior Mazurskich.
Nad Kanałem, tuż obok Hotelu, znajduje się
unikatowy w skali Europy zabytkowy most obrotowy
uruchamiany ręcznie.
Hotel St. Bruno**** jest jedynym w regionie
w pełni klimatyzowanym obiektem.
Do dyspozycji Gości Hotel oddaje 69
luksusowo wyposażonych pokoi. Każdy z nich
ma swój niepowtarzalny charakter wynikający
z indywidualnej aranżacji wnętrz. Wszystkie
pokoje wyposażone są w bezprzewodowy,
bezpłatny internet, klimatyzację, telewizję
satelitarną, telefon, radio, mini-bar, zestaw
powitalny do przygotowania kawy i herbaty
oraz sejf.
Pokoje znajdują się w trzech częściach hotelu,
a każda z nich połączona jest węzłem komunikacyjnym
w podziemiach oraz dodatkowo
windą.
Hotel St. Bruno **** dysponuje czterema salami
konferencyjnymi, które są w pełni klimatyzwane
oraz wyposażone w nowoczesny sprzęt
multimedialny. Oferujemy sale o powierzchniach
od 40 m2 do 235 m2, mogące pomieścić
do 300 gości. Hotelowe foyer pozwala na
zorganizowanie wystaw, natomiast na dziedzińcu
zamkowym istnieje możliwość organizacji
klimatycznych koncertów, pokazów i recitali.
Organizacją imprez zajmuje się doświadczony
zespół. Oprócz atrakcji dostępnych w Hotelu
zaproponujemy Państwu także inne możliwości
urozmaicenia organizowanych z nami konferencji
i spotkań.
W Hotelu St. Bruno **** obok wypoczynku
w komfortowych warunkach mogą Państwo
w eleganckich i stylowych wnętrzach zachwycić
się kunsztem naszych kucharzy oraz barmanów
odwiedzając Restaurację „La Bibliotheque”,
Wyśmienite dania modern polish cuisine łączą
to co najlepsze w kuchni polskiej z trendami
światowymi. Wszystkie produkty są codziennie
dostarczane do restauracji od lokalnych i regionalnych
dostawców. Karta dań zmienia się
wraz z porami roku, zachowując równowagę
pomiędzy tradycyjną kuchnią polską a kuchnią
światową.